SLO   ENG   GER

 DS GALUN SERVIS d.o.o.

logo vodni zigPREDSTAVITEV IN
ZGODOVINA PODJETJA

Podjetje DS GALUN SRVIS, montaža industrijskih strojev in naprav, d.o.o. je bilo ustranovljeno 14.10.2011 z namenom izvajanjem storitev industrijske montaže strojev in naprav. Podjetje sta ustanovila Simona in Darko Galun.

Podjetje se ukvarja z industrijsko montažo kovinskih konstrukcij, cevovodov in varjenjem. Zaposleni delavci (monterji, varilci) izvajajo projektno delo na širšem področju celotne Evrope (Nemčija, Avstrija, Belgija, Slovaška, Italija, Švedska) in tudi širom sveta (ZDA, Kanada). Naročniki in plačniki del so pretežno iz Nemčije, storitve pa izvajamo na različnih lokacijah pretežno v avtomobilski industriji za globalne in najprestižnejše znamke avtomobilov. Predvsem zaradi slabe gospodarske situacije v Sloveniji so ciljni kupci podjetja iz držav EU.

oznakaTEMELJNI CILJI

Temeljni cilj v prihodnosti je izgradnja proizvodnje hale v Markovcih, ter postavitev proizvodnje linije za izdelavo kovinskih konstrukcij. Z realizacijo tega cilja bomo svojim naročnikom zraven storitev , ki jih že opravljamo, ponudili tudi lasten izdelek, ki ga pri svojem delu potrebujemo in uporabljamo. Naši izdelki in storitve so bodo razširili tudi v druge veje gospodarstva.

Eden izmed ciljev je tudi omogočiti nove zaposlitve v regiji in kadru omogočiti dodatno usposabljanje in izobraževanje – razvoj zaposlenih je pomembna naloga in pomeni kreiranje potencialov za prihodnost.

Lock full review http://8betting.co.uk/ 888 Poker

ds logo sp

SLO   ENG   GER

ds logo mobile sp

DS GALUN SERVIS

montaža industrijskih strojev in naprav d.o.o.

DS GALUN SERVIS

montaža industrijskih strojev in naprav d.o.o.

presl mod

O nas, dejavnost, vizija...

Zaposlovanje

Podatki podjetja

Kontakt, lokacija

Kontakt

051 252 663

info@ds-galun-montage.si

presl mod

Spremljajte nas

facebook1   twitter1