SLO   ENG   GER

 Vizija in poslanstvo

VIZIJA PODJETJAzemlja

Vizija podjetja je biti proaktivno razvojno podjetje, ki svojim kupcem ponuja kakovostne storitve na področju montaže kovinskih konstrukcij, ter svojo dejavnost v prihodnosti še izboljšati in širiti na domači, evropski in globalni trg.

Vizija zajema celoto stalnih in predvsem dolgoročnih usmeritev in zahtev podjetja, ki jih želi doseči v prihodnosti.

POSLANSTVO PODJETJA

Poslanstvo podjetja je zagotavljati stroškovno učinkovito, kreativno poslovno okolje, v katerem se bo proizvajalo visoko kakovostne izdelke ter izvajalo visoko kakovostne storitve, kar bo tudi v bodoče zagotavljalo izpolnjevanje vseh zahtev kupcev. Obenem želimo zaposlovati, usposabljati in vzgajati dobre in prizadevne delavce ter razvijati osebnostne potenciale visoke samopodobe vseh zaposlenih in v razvojnem sodelovanju s partnerji proizvajati visoko kvalitetne izdelke in storitve.

oznakaTEMELJNI CILJI

Temeljni cilj v prihodnosti je izgradnja proizvodnje hale v Markovcih, ter postavitev proizvodnje linije za izdelavo kovinskih konstrukcij. Z realizacijo tega cilja bomo svojim naročnikom zraven storitev , ki jih že opravljamo, ponudili tudi lasten izdelek, ki ga pri svojem delu potrebujemo in uporabljamo. Naši izdelki in storitve so bodo razširili tudi v druge veje gospodarstva.

Eden izmed ciljev je tudi omogočiti nove zaposlitve v regiji in kadru omogočiti dodatno usposabljanje in izobraževanje – razvoj zaposlenih je pomembna naloga in pomeni kreiranje potencialov za prihodnost.

Lock full review http://8betting.co.uk/ 888 Poker

ds logo sp

SLO   ENG   GER

ds logo mobile sp

DS GALUN SERVIS

montaža industrijskih strojev in naprav d.o.o.

DS GALUN SERVIS

montaža industrijskih strojev in naprav d.o.o.

presl mod

O nas, dejavnost, vizija...

Zaposlovanje

Podatki podjetja

Kontakt, lokacija

Kontakt

051 252 663

info@ds-galun-montage.si

presl mod

Spremljajte nas

facebook1   twitter1